Utgave: 1/2021

NBF Tidsskriftformidlingen Anbefaler

Norsk Bibliotekforening

Norsk Husflid

Norsk Husflid er et at de største magasinet om husflid og håndverk i Norge. Det utgis av Norges Husflidslag, som er en kultur- og interesseorganisasjon innen kulturvern, handlingsbåren kunnskap og næringshusflid. Fokuset er på bunad, strikk, vev, tre, broderi, skinn, glass, tekstil, tradisjoner og design.

Norsk Husflid er et kulturmagasin som formidler nyheter og fagstoff om husflidsfaget, og dekker aktiviteter både i og utenfor Norges Husflidslag. Hver utgave inneholder inspirerende reportasjer, kulturhistorisk stoff og intervjuer med håndverkere og kunstnere som jobber med. Her finner man blant annet fagartikler og artikler som gir leserne inspirasjon til å skape lignende ting hjemme. Du finner veiledninger innen alt fra snekring og spikking til søm- og strikkeoppskrifter.

Bladet fokuserer også på håndverksteknikker som står i fare for å bli glemt.

Leseren oppdateres om hva som skjer i politikken innen feltet, som kunst- og håndverksfaget i skolen, kulturminnevern og kulturarv.

Magasinet har eksistert siden 1964.

Opplagstallet på magasinet er rundt 23 000 og det utgis fem ganger i året.

Synes du dette virket interessant? Alle er velkomne til å tegne abonnement, enten via NBFT Interaktiv eller ved å sende oss en e-post.

Jobber du i bibliotek og er biblioteket ditt av en eller annen grunn ikke kunde hos oss?

Det kan du enkelt gjøre noe med. Send oss en e-post, eller ring oss, så forteller vi hvordan vi kan gi dere en enklere tidsskrifthverdag!

Telefon: 23 24 34 30

E-post: tidsskrift@norskbibliotekforening.no

Powered by Labrador CMS