Årets bibliotekprosjekt 2012

Publisert Sist oppdatert

Skjer det noe spennende på biblioteket, som dere har lyst til å dele med kolleger, byråkrater, politikere eller andre som er interessert i biblioteksektoren? Har dere et spennende formidlingstiltak på gang, har dere arrangert utstillinger, debatter, strikkegerilja eller bokdusj? Har dere gjort noe spesielt for barn, eldre, innvandrere? Mulighetene er mange! Meld på prosjektet og bli med i konkurransen om «Årets bibliotekprosjekt 2012».

 

Fristen for å innlevering av bidrag er forsdag 1. november 2012 kl 24.00.

 

Det er enkelt å delta. Det eneste dere trenger å gjøre, er å sende inn en beskrivelse av det aktuelle prosjektet, hvor dere forteller om målet med prosjektet, hva dere har gjort og hva dere mener dere har oppnådd med det. Omfang på beskrivelsen: Inntil 40 linjer.

Bidraget sendes som epost til odd.letnes@bokogbibliotek.no og merkes ”Årets bibliotekprosjekt 2012” i emnefeltet.

Konkurransen er åpen for både folkebibliotek og fag- og forskningsbibliotek. Merk søknaden med aktuell kategori, det vil si fag- eller folkebibliotek. Skole- og kombinasjonsbibliotek kan selvfølgelig også delta, for enkelhets skyld i gruppen for folkebibliotek.

Juryen som skal bedømme prosjektene. er:

• Nina Granlund Sæther. Forfatter, redaktør av tidsskriftet Hus & Bolig. Styremedlem i ABM-media as

• Høgskolelektor Unni Knutsen, Høgskolen i Oslo og Akershus, avdeling ABI

• Professor Lisbeth P. Wærp, kultur og litteratur ved Universitetet i Tromsø. Wærp er også medlem i Norsk kulturråds Faglig utvalg for litteratur.

• Odd Letnes, redaktør i Bok og Bibliotek

Det vil bli laget pressemeldinger og reportasjer om de beste prosjektene innenfor hver kategori, som vil bli publisert i Bok og Bibliotek nr 1/2013 og på bokogbibliotek.no.

 

– – – –

 

Les om resultatet av «Årets bibliotekprosjekt 2011» her.

 

 

Powered by Labrador CMS