Epostlista Biblioteknorge gjenoppstår

I tjue år har epostlista Biblioteknorge vært en felles arena for hele biblioteksektoren. I slutten av august besluttet Nasjonalbiblioteket, som driftet postlista, å stenge tjenesten på kort varsel. Dette var overraskende og skuffende for svært mange.

Men nå gjenoppstår Biblioteknorge som felles arena for hele biblioteksektoren i Norge, etter initiativ fra blant annet Thomas Gramstad, Anders Ericson, Odd Letnes, Frode Bakken og Erling Bergan. Thomas Gramstad er administrator for tjenesten.

For å være med må du melde deg på epostlista på nytt. Det gjør du på:

Skriv inn epostadressen din, navnet ditt og velg et enkelt passord. Du mottar melding fra listetjeneren om å bekrefte påmeldingen, og en velkomstmelding når du er påmeldt. (Fikk du ingen melding? Se om det er kommet noe i spamfilteret ditt.)

For å poste til lista, send meldingen din til biblioteknorge@kunnskapsallmenning.no

Trenger du hjelp med noe? Spør listeadministrator på epostadressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Illustrasjon: Kartverket